positief agressief


Menukaart

Verstillingssessies

Kalmte in jezelf opzoeken door te verstillen

Samen met anderen in verstilling verzoenen met je razernij. Constructief leren omgaan met je spanning, frustraties en kwaadheid, door er in stilte en met volle aandacht helemaal in, of net uit te stappen. Via lichamelijk gewaarzijn gedachten en gedragingen kalmeren, bewustzijnsverruiming, een heldere kijk en keuzevrijheid creëren en het algemene spanningsniveau verlagen.

Zo kan je meer kiezen waarop je je focust en waar je je voor afschermt. Samen met een groep medezoekers experimenteer je met verschillende verstillingsoefeningen. Zo leer je de voor jou meest nuttige stiltetoepassingen kennen.

We verstillen meestal op de laatste maandagavond van de maand in groep. Meer info & inschrijven kan hier. Liever individueel verstillen? Ook dat kan, op afspraak met Lieven of Wesley. Hun contactgegevens vind je hier.

Lieven en Wesley zijn jullie gidsen in het constructief omgaan met je spanning, frustraties en kwaadheid, door er in stilte en met volle aandacht helemaal in, of net uit te stappen. Zo kan je meer kiezen waarop je je focust en waar je je voor afschermt. Samen met een groep medezoekers experimenteer je met verschillende verstillingsoefeningen. Zo leer je de voor jou meest nuttige stiltetoepassingen kennen.

Er is geen ervaring vereist, elke woeste en curieuze zelf is warm welkom! Inschrijven kan voor een bedrag naar keuze tussen 1 en 20 euro. Zo zijn we allemaal solidaire badasses door allemaal volgens eigen kunnen en wens een duit in de gezamenlijke stiltepot te doen.© vzw Touché 2021 ∙ privacysite by RVW