positief agressief


Bouw mee!

Zet een leven terug op de rails én kleur meteen de samenleving wat positief agressiever. Iedereen met vragen rond zijn of haar agressie is welkom bij Touché voor therapie, bokssessies, vorming of een workshop. Geld mag hierbij nooit een obstakel zijn. Daarom creëren we een ‘solidariteitspot’, om ook begeleiding te bieden aan wie dit zelf niet kan betalen. Een gift van minstens €40 levert jou bovendien een fiscaal attest op.

Giftboks

Mee een duit in de solidariteitspot doen? Maak gebruik van onderstaand formulier, of doe een gift via overschrijving op BE15 0003 2565 1430.


Heb je iets te vieren?

Organiseer je binnenkort een feest zoals bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag of bruiloft en draag je de missie van Touché een warm hart toe? Als cadeau kun je een bijdrage vragen voor Touché. Als je iets te vieren hebt, kun je bij vzw touché een ‘Geweldig Geraakt’-pakket aanvragen, met meer informatie over Touché, folders, affiches en eventueel een pakket kaartjes en/of stressballen.

Donaties kunnen gestort worden op rekeningnummer BE15 0003 2565 1430 van Touché met als mededeling: Feest NAAM + FAMILIENAAM.

Op zoek naar een cadeau?

Er zijn gelegenheden genoeg waarbij mensen graag een cadeau geven. Maar wat? Bespaar jezelf de keuzestress en geef als cadeau een bijdrage aan een positief agressieve samenleving.

Dat kan gewoon rechtstreeks, via ons. Als je ons tijdig laat weten dat je van plan bent een gift te geven in de vorm van een cadeau, dan zorgen wij voor een gepast toucherend cadeautje dat je aan het feestvarken kunt geven.

En dat kan ook via een cadeaubon van Goodgift.

Zin om zelf de handen uit de mouwen te steken?

Sofie Demeyer verkocht de stressballen van vzw touché op de nieuwsredactie van Eén. Ilfaro verkocht hun boek ‘Vergroot de veerkracht in jezelf en je team’ t.v.v. vzw touché. Team Veerkracht mepte er op los op een autowrak voor Touché. Studenten boksten een verzoeknummertjes-radioprogramma ineen voor Touché. Luk Dewulf bood talentgesprekken aan…

Volg hun voorbeeld, en organiseer zelf een fundraising-activiteit! Neem gerust contact met ons op om met je mee te denken, om een materialenpakket aan te vragen of om je activiteit mee bekend te maken!

Nog gemakkelijker: winkel online en laat de winkel een donatie doen aan Touché!

Koop je al eens iets online? Doe je dat via Trooper, dan krijgt Touché dankzij jou telkens een donatie van die online shop.

Testament

Je denkt misschien liever niet aan de dag waarop je er niet meer bent. Toch is het zinvol dat wel te doen. Steun ons, ook na je dood. Laat je engagement nooit uitdoven.

Door Touché als erfgenaam of mede-erfgenaam op te nemen in je testament blijft je engagement voor een positief agressieve samenleving doorgaan. En Touché heeft dat blijvende engagement broodnodig.

Om een goed doel op te nemen in je testament hoef je ook helemaal geen miljonair te zijn. Je kunt ook kleinere bedragen nalaten of bepaalde goederen. Veel mensen vergeten dat hun eigen woning een groot stuk van hun vermogen vertegenwoordigt.

Neem contact op met je notaris om een testament op te maken. Het is goed om te weten dat je op elk ogenblik je testament nog kan wijzigen of herroepen.© vzw Touché 2021 ∙ privacysite by RVW