positief agressief


FAQ

Kan ik bij Touché terecht om mijn kwaadheid naar de maan te schieten?

Neen. We doen eerder het omgekeerde. Wij kunnen of willen je niet helpen om van je kwaadheid af te geraken. We geloven namelijk net heel erg in het potentieel, de wensen en verlangens van kwaadheid. We willen graag met je ontdekken wat je kwaadheid je voor nuttigs en schoons te vertellen heeft, wat jouw optimale kwaaie temperatuur zou kunnen zijn en hoe je je innerlijke thermostaat daarop afgesteld kan krijgen.

Hoe oud of jong moet ik zijn?

Hoewel kwaadheid iets is van iedereen en dus ook iets van jong en oud, is onze menukaart nu vooral gericht op mensen van twaalf jaar en ouder. Mogelijks houden we dit niet voor eeuwig en altijd aan, maar voorlopig ziet het er zo uit.

Kan ik een bewijs van aanmelding ontvangen?

Hier vind je jouw munitie. Met een druk op de downloadknop heb je een attest getoverd! Nee, we personaliseren, handtekenen, bevestigen, bestempelen, … dit document niet. Want we kiezen ervoor om onze poer vooral te verschieten in nuttige dingen doen met mensen, en niet met papier.

Mag ik mezelf of iemand anders aanmelden?

Jazeker! Dat kan hier om je eigen gegevens achter te laten, en hier om iemand anders aan te melden. En geloof het of niet, dat is meteen ook onze volledige aanmeldingsprocedure!

Hoe kan ik een afspraak maken?

We zijn heel blij dat je ons gevonden hebt ! We zien jou én je kwaadheid graag komen! We voorzien wekelijks een moment waarop nieuwe mensen welkom zijn voor een oplossingsgericht gesprek (individueel of in groep, afhankelijk van hoeveel volk er op dat moment is) over hun kwaadheid en agressie. Hier vind je de eerstvolgende momenten. Je bent welkom om op één of meerdere van deze momenten gewoon binnen te vallen. Voelt ingeschreven zijn voor jou toch beter? Laat je hier gerust gaan.

Is therapie/begeleiding de beste manier om mijn agressie op een goede temperatuur te krijgen?

In de loop der jaren hebben we geleerd dat mensen oplossingen putten uit een viertal oplossingsgroepen. Als je hongerig bent en hier graag meer wil over lezen, dan kan dat via deze link. Via deze link vind je terug wat we op dit moment in de aanbieding hebben. We leerden dat het nuttig is om te ontdekken wat voor jou goed werkt én om meerdere strategieën te ontwikkelen in het omgaan en op goede temperatuur krijgen van jouw kwaadheid omdat je dan flexibeler en comfortabeler de wereld kan tegemoet treden.

Ik twijfel of Touché een goede plek is voor mij.

We pingpongen hier graag over met jou. Laat hier je telefoonnummer achter, en we bellen je op.

Wat is de kostprijs?

Iedereen is meer dan warm welkom, maar we werken met professionals die we graag betalen voor hun diensten. Gelieve daarom naar eigen wens en kunnen mee een duit in de Touché-zak te doen. Lees hier hoe we als solidaire badasses omgaan met geld. Betalen kan ter plekke, cash of via Bancontact, of met een overschrijving op BE15 0003 2565 1430.

Ik heb al een contactpersoon maar ik heb zijn of haar contactgegevens niet.

Als je al een begeleider/contactpersoon hebt in Touché, dan is het nuttig om die persoonlijk te contacteren. Via deze link vind je alle Touché kompanen en hun contactgegevens terug.

Kan ik een intakegesprek hebben vanuit de gevangenis?

Op dit moment komen we langs in de gevangenis van Oudenaarde. Laat daar van je horen en dan ontmoeten we elkaar snel. Als je in een andere gevangenis verblijft, dan ben je via uitgangsvergunningen welkom. Via deze link vind je terug wat we op dit moment in de aanbieding hebben.© vzw Touché 2021 ∙ privacysite by RVW