positief agressief


Menukaart

Positief agressief spreken

Met jezelf of iemand anders op momenten van kwaadheid uitzoeken welke wens er in je kwaadheid verscholen zit

In gesprekken met een begeleider, met anderen en uiteindelijk ook met jezelf kan je op zoek gaan naar wat je kwaadheid je vertelt, wat zo belangrijk is voor je dat je ervoor wil vechten of strijden, en wat je graag in de plaats zouden willen en hoe je dat op een manier kan aanpakken dat de kans zo groot mogelijk wordt dat je wens werkelijkheid kan worden. In gesprekken met anderen kan je oefenen met deze manier van communiceren, met als doel dat je hierin je eigen taal kan ontwikkelen, om die nadien toe te passen in je eigen denken (innerlijke dialoog) en spreken met anderen.

Onze begeleiders, trainers en therapeuten staan klaar om individuele en groepsgesprekken, zowel live als online, in oplossingsgerichte banen te leiden.

OPLOSSINGSGERICHTE GESPREKSGROEP

Iedereen die denkt deugd te hebben van oplossingsgericht spreken in groep met anderen, is welkom op onze 2-wekelijkse gespreksgroep, en dat zoveel keer als voor jou goed werkt.

Je mag dan gewoon binnen komen vallen net voor, op, maar liefst niet teveel na het startuur. Voelt ingeschreven zijn voor jou toch beter? Laat je hier gerust gaan.

INDIVIDUELE GESPREKKEN

Ook individuele gesprekken met één van onze oplossingsgerichte begeleiders zijn mogelijk. Bezorg ons je contactgegevens via info@vzwtouche.be om hiervoor een afspraak te maken.

KOSTPRIJS

Iedereen die iets schoons met zijn of haar kwaadheid wil doen, is warm welgekomen. We hebben een aanbod in groep of individueel, met verschillende tarieven, allemaal volgens het 'Pay what you can and support others' principe. Je kiest zelf uit drie verschillende tarieven hoeveel je betaalt voor je ticket. Zo willen we onze activiteiten toegankelijk maken voor iedereen. Kan je je een hogere prijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

- in groep €20, €15 of €10

- individueel €60, €50 of €40

Betalen kan ter plekke cash, met de bankkaart of via Payconiq, of met een overschrijving op BE15 0003 2565 1430.© vzw Touché 2021 ∙ privacysite by RVW