positief agressief


Nieuws

Platform

De anger hero of happy warrior in jezelf of een ander doen blinken

Shop

Happy warriors : Touché-gear

Snuister gerust eens rond in onze webshop, en koop je lief, mama, stoere nichtje, jezelf of lieve buurman een cadeautje. Dat is eigenlijk alleen maar win-win-win-win-win, want je doet er niet alleen die mensen, jezelf en whatever er tussen jullie is deugd mee, want wie krijgt en geeft niet graag eens een cadeautje, en al zeker als dat ook nog eens een cool cadeautje is? Al wie we tot nu toe zagen rondhuppelen in de Touché-collectie, kreeg er meteen een mooi zacht/stoer aura door - kijk maar eens naar die foto’s! Je geeft er de wereld een schoon positief agressief kleurtje mee door de prints aan al wie jou of je geliefden mag zien schitteren in al het groots en kleins dat jij elke dag doet te tonen. En last but not least, je zorgt ervoor dat Touché nog meer zots en schoons voor mensen kan doen, want de opbrengst gaat geheel en rechtstreeks naar onze begeleidingen!

https://shop.vzwtouche.be

Angerheroes

Touché bouwt mee aan een internationale community van anger heroes. Want zijn we dat niet allemaal een beetje? Al wie al wel eens kwaadheid voelt, de 'wish in disguise' erin weet te ontcijferen en vervolgens op de golf van die kwaaie energie weet te surfen om voor een kleine of grote positieve verandering te zorgen, is een anger hero.

Ontdek de anger hero in jezelf, laat je inspireren door anderen, ga in gesprek met de RAWbot, ... op https://www.angerheroes.com/© vzw Touché 2021 ∙ privacysite by RVW