positief agressief


Menukaart

Bokstraining

Je agressieve energie gecontroleerd ontketenen

Wil je via bokstechnieken aan je conditie werken én tegelijk op een nuttige manier met je kwaadheid aan de slag? Wil je leren vechten om net minder te vechten? Wil je je agressieve energie op een positieve manier kunnen uitwerken?Heb je geen idee wat boksen met jou zou doen, maar wekt het wel je nieuwsgierigheid op? Ben je ouder dan 12? Dan is Out of the Boks misschien wel iets voor jou!

Van of met kwaadheid iets maken waar we trots op kunnen zijn, daar gaan we voor. Iedereen is welkom en er is voor elk wat wils: éénmalige sessies, reeksen van een aantal weken, live en online bijeenkomsten, thuis en bij Touché, voor beginners en serieus gevorderden, voor serieuze kwaaierikken en rustige kabbelaars, …

GROEPSTRAININGEN

Je kan er elke dinsdagavond online en tweewekelijks op zaterdagnamiddag (3/9, 17/9, 1/10, 15/10, 29/10, 12/11, 26/11, 10/12) live bij sportschool 9duust (in De Meubelfabriek, Meibloemstraat 18 in Gent) een lap op komen geven. Inschrijven kan hier.

Op woensdagnamiddag kan je ook mee komen boksen in één van de Gentse parken (houd onze Facebookpagina in de gaten voor de exacte plaats).

INDIVIDUELE TRAININGEN

Ook individuele bokstrainingen zijn mogelijk. Hiervoor kan je contact opnemen via info@vzwtouche.be of 0477/60.54.09.© vzw Touché 2021 ∙ privacysite by RVW