positief agressief


Nieuws

Welkom met je colère!

Kom jouw optimale kwade temperatuur ontdekken en onderhouden

We zijn heel blij dat je ons gevonden hebt ! We zien jou én je kwaadheid graag komen!

Hieronder maken we je graag wegwijs in wat je bij Touché wel en niet kunt vinden. Misschien eerst wat niet. Wij kunnen of willen je niet helpen om van je kwaadheid af te geraken. Of om te leren omgaan met de ambetantigheid van een ander. We geloven namelijk net heel erg in het potentieel, de wensen en verlangens van kwaadheid. Wat je dan wel bij ons kan komen doen? Ontdekken wat je kwaadheid je voor nuttigs en schoons te vertellen heeft, wat jouw optimale kwaaie temperatuur zou kunnen zijn en hoe je je innerlijke thermostaat daarop afgesteld kunt krijgen, hoe je schone gevechten kunt aangaan, …

 

Welkom bij Touché!

We bieden gesprekken, bokstrainingen, verstillingssessies en creatieve activiteiten aan, zowel in groep als individueel. Maak gerust zelf een keuze waarmee je graag start of waarin je je graag wil bekwamen. Hieronder vind je voor elk van onze activiteiten alle praktische info om gewoon te kunnen komen meedoen. Wat ons betreft is er namelijk niets anders nodig dan in het onderstaande een keuze maken! Dossiers, aanmeldingsbrieven of intakegesprekken zijn niet nodig.

Heb je toch iets meer nodig om vlotjes je entree bij ons te kunnen maken, dan ben je warm welgekomen op onze maandelijkse verwelkoming voor nieuwe mensen. Het eerstkomende moment is dinsdag 6/8 van 13u tot 14u30. Je mag dan gewoon binnen komen vallen (in het Touché huis, Kortrijksesteenweg 391 in Gent) net voor, op, maar liefst niet teveel na het startuur. Voelt ingeschreven zijn voor jou toch beter? Laat je hier gerust gaan.

 

KLAPT' EROP

Gesprekken

Positief agressief spreken over de wens die in je kwaadheid verscholen zit

Oplossingsgericht spreken over je kwaadheid biedt honderden mogelijkheden om agressie een schone uitweg te bieden: de wens in je colère ontdekken, frustraties vertalen in wat je in de plaats wil, vragen stellen in plaats van iemand de huid vol schelden, ... 

Iedereen die denkt deugd te hebben van oplossingsgericht spreken in groep, is welkom op onze 2-wekelijkse gespreksgroep op zaterdag van 11u tot 12u30, zoveel keer als voor jou goed werkt. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn 20/7, 3/8, 17/8 en 31/8.  

Liever individueel spreken?  info@vzwtouche.be

OUT OF THE BOKS

Bokstrainingen

Je agressieve energie gecontroleerd en respectvol ontketenen

Je kan het eruit komen meppen in een bokstraining. Leren vechten om net minder te vechten. Of door te boksen ook in het echte leven beter leren omgaan met moeilijke situaties. 

We komen 2-wekelijks samen om in groep te trainen, op zaterdagnamiddag van 14u30 tot 16u in Sportschool 9duust. De eerstvolgende trainingen zijn gepland op 20/7, 17/8 en 31/8. 

Je vindt ons ook geregeld in een Gents park. Info over data en locatie delen we op onze Facebookpagina

Liever individueel trainen?  info@vzwtouche.be

IN HET OOG VAN DE STORM

Verstillingssessies

Kalmte in jezelf opzoeken en je in stilte verzoenen met je razernij

Constructief leren omgaan met je spanning, frustraties en kwaadheid door er in stilte en met volle aandacht helemaal in, of net uit te stappen. Zo kan je meer kiezen waarop je je focust en waar je je voor afschermt. Door te experimenteren met verschillende verstillingsoefeningen leer je de voor jou meest nuttige stiltetoepassingen kennen.

Af en toe organiseren we een verstillingssessie of -reeks in groep.

Liever individueel verstillen?  info@vzwtouche.be

COLÈRE ARTISTIQUE

Artistieke projecten

Moois creëren uit woede of je laven aan andermans creaties

Colère is zelden proper, schoon afgelijnd of in een kotje te steken. Net daarom bougeert én toucheert het. Daar net creërend mee aan de slag gaan kan al eens veel schoons opleveren. Vraag het maar aan Banksy. Of Zwangere Guy.

Af en toe organiseren we een sessie of reeks in groep om samen te verkennen wat dat voor jou kan betekenen en/of om samen iets nieuws te maken.

Liever individueel creatief?  info@vzwtouche.be

 

Liever gewoon zelf aan de slag? Dan hebben we dit voor je in de aanbieding: 

RAWbot

Op Angerheroes.com staat een chatbot voor je klaar om een positieve vertaling van je colère te maken, zodat je er zelf mee aan de slag kan. Om een gesprek met de chatbot te starten, klik je op de homepage van Angerheroes rechts onderaan op het chat-symbooltje.

LEES JE VOL OF SCHRIJF JE LEEG 

We schreven een boek over woede en hoe die te transformeren in een positieve kracht. Heb jij eerder deugd van schrijven dan van lezen? Daarvoor kan ons notebook misschien dienen. Daarin word je hier en daar verrast door een Touché-quote, vraag of beeld. 

TESTJE DOEN?

Hou je van de helderheid die testjes kunnen opleveren? Hier kan je er eentje invullen om meteen een rits bijhorende tips te krijgen hoe je je kwaadheid kan ombuigen naar kracht.

CAFÉ TOUCHÉ

We organiseren op onregelmatige tijdstippen al eens een zottigheid, event of bijeenkomst. Dat omringen we telkens met de gepaste toeters en bellen op sociale media, nieuwsbrief en hier op de website.

What about the money?

Iedereen die iets moois met zijn of haar kwaadheid wil doen, is warm welgekomen. We hebben een aanbod in groep of individueel, met verschillende tarieven, allemaal volgens het 'Pay what you can and support others' principe. Je kiest zelf uit drie verschillende tarieven hoeveel je betaalt: 

- in groep €20, €15 of €10

- boksen in duo €40, €30 of €20

- individueel €60, €50 of €40

Zo willen we onze activiteiten toegankelijk maken voor iedereen. Kan je je een hogere prijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen. Zo bouwen we niet alleen samen een positief agressieve familie, we zijn ook allemaal solidaire badasses door allemaal volgens eigen kunnen en wens een duit in de gezamenlijke pot te doen en zo ook deelname voor anderen mee mogelijk te maken.

Betalen kan 

- ter plekke cash, met de bankkaart of via Payconiq

- met een overschrijving op BE15 0003 2565 1430

- voor groepsactiviteiten via de linken hierboven

Nog vragen?

Misschien vind je hier het antwoord. Na het lezen van dit alles toch nog een prangende vraag waarover je graag met iemand van gedachten wil wisselen? Laat hier je telefoonnummer achter, en we bellen je op.© vzw Touché 2021 ∙ privacysite by RVW