positief agressief


Nieuws

Aanmelden

Iets met je kwaadheid komen doen bij Touché?

Beste strijder,

We zijn heel blij dat je ons gevonden hebt ! We zien jou én je kwaadheid graag komen!


We maken je graag meteen wegwijs in wat je bij Touché wel en niet kunt vinden.

Misschien eerst wat niet. Wij kunnen of willen je niet helpen om van je kwaadheid af te geraken. Of om te leren omgaan met de ambetantigheid van een ander. We geloven namelijk net heel erg in het potentieel, de wensen en verlangens van kwaadheid.

Wat je dan wel bij ons kan komen doen? Ontdekken wat je kwaadheid je voor nuttigs en schoons te vertellen heeft, wat jouw optimale kwaaie temperatuur zou kunnen zijn en hoe je je innerlijke thermostaat daarop afgesteld kunt krijgen, hoe je schone gevechten kunt aangaan, …

Je kan rechtstreeks en zelf meteen in één van deze dingen duiken :

IN HET OOG VAN DE STORM

Je bent warm welkom om je in stilte te komen verzoenen met je razernij. We doen dat meestal op de laatste maandagavond van de maand in groep (meer info en inschrijven kan hier). Liever individueel verstillen? Ook dat kan, op afspraak met Lieven of Wesley. Hun contactgegevens vind je hier.

OUT OF THE BOKS

Je kan het eruit komen meppen in een bokstraining. Leren vechten om net minder te vechten. Dat kan in groep (meer info en inschrijven kan hier) of individueel, op afspraak met één van onze bokstrainers : Ismail, Wesley, Hassan en Yousri. Hun contactgegevens vind je hier.

RAWbot

Op Angerheroes.com staat een chatbot voor je klaar om een positieve vertaling van je colère te maken, zodat je er zelf mee aan de slag kan. Om een gesprek met de chatbot te starten, klik je op de homepage van Angerheroes rechts onderaan op het chat-symbooltje.

CAFÉ TOUCHÉ

We organiseren op onregelmatige tijdstippen al eens een zottigheid, event, bijeenkomst, … Wat en wanneer vind je hier.

LEES JE VOL OF SCHRIJF HET NET VAN JE AF

We schreven een boek over woede en hoe die te transformeren in een positieve kracht. Dat kan je hier bestellen. Heb jij eerder deugd van schrijven dan van lezen? Daarvoor kan ons notebook misschien dienen. Daarin word je hier en daar verrast door een Touché-quote, vraag of beeld. Je vindt het hier.

TESTJE DOEN?

Hou je van de helderheid die testjes kunnen opleveren? Hier kan je er eentje invullen om meteen een rits bijhorende tips te krijgen hoe je je kwaadheid kan ombuigen naar kracht.

Een oplossingsgerichte sparringpartner of compagnon de route vandoen?

Wil je graag met iemand van gedachten wisselen of Touché voor jou, je cliënt of geliefde wel de goeie plek is? Laat hier je telefoonnummer achter, en we bellen je op.

Wil je graag een gesprek? Ook dat kan! We voorzien wekelijks een moment waarop nieuwe mensen welkom zijn voor een oplossingsgericht gesprek (individueel of in groep, afhankelijk van hoeveel volk er op dat moment is) over hun kwaadheid en agressie. De momenten voor de komende weken zijn de volgende :

- maandag 22/5 van 11u tot 12u

- zaterdag 10/6 van 10u tot 11u

- vrijdag 23/06 van 11u tot 12u

Je bent welkom om op één of meerdere van deze momenten gewoon binnen te vallen. Voelt ingeschreven zijn voor jou toch beter? Laat je hier gerust gaan. Voor iets of iemand bevestiging nodig? Lees vooral hieronder verder!

Vraag je je dingen af in de plaats van een ander?

We doen niets liever dan mensen met hun kwaadheid ontmoeten. Dat is dan ook waar we vooral onze tijd in willen steken. Daarom overleggen we zo weinig mogelijk met mensen over iemand anders. Ook expliqueren wat we doen, doen we liefst zo direct mogelijk aan wie het rechtstreeks aanbelangt. Gelieve je als begeleider, advocaat, justitieassistent, ... dus eerst af te vragen of jouw contact met ons echt nodig is om de weg voor je lief, dochter, vader of cliënt naar ons aanbod te plaveien. Denk je van wel, dan appreciëren we het om je in de mate van het mogelijke meteen samen met je lief, dochter, vader of cliënt te kunnen spreken. Dat bespaart ons tijd, jou vertaalwerk en je lief, dochter, vader of cliënt een drempel.

Hier vind je bovendien de antwoorden op vragen die we veel van mensen zoals jij horen.

Om de één of andere duistere of minder duistere reden een bewijs nodig dat je iets met je colère aan het doen bent?

Hier vind je jouw munitie. Nee, we personaliseren, handtekenen, bevestigen, bestempelen, … dit document niet. Want we kiezen ervoor om onze poer vooral te verschieten in nuttige dingen doen met mensen, en niet met papier.

Wil je graag alvast je gegevens of die van iemand anders bij ons achterlaten, in afwachting van het goeie moment om echt bij ons langs te komen? Dat kan hier om je eigen gegevens achter te laten, en hier om iemand anders aan te melden. Geloof het of niet, dat is meteen ook onze volledige aanmeldingsprocedure! En voor de duidelijkheid : wij zijn van plan om helemaal niets met deze gegevens te doen, behalve ze op te slaan voor jouw gemoedsrust. Het is dus aan jou om opnieuw contact op te nemen, langs te komen of in te schrijven (afhankelijk van de keuze die je maakt uit het menu hierboven) op het moment dat je graag met iets wil starten.

What about the money?

Iedereen die iets schoons met zijn of haar kwaadheid wil doen, is warm welgekomen. We hebben een aanbod in groep of individueel, met verschillende tarieven, allemaal volgens het 'Pay what you can and support others' principe. Je kiest zelf uit drie verschillende tarieven hoeveel je betaalt voor je ticket. Zo willen we onze activiteiten toegankelijk maken voor iedereen. Kan je je een hogere prijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

- in groep €20, €15 of €10

- boksen in duo €40, €30 of €20

- individueel €60, €50 of €40

Betalen kan ter plekke cash of via Bancontact, met een overschrijving op BE15 0003 2565 1430, of voor de groepsactiviteiten via de volgende linken :

- boksen

- verstillen© vzw Touché 2021 ∙ privacysite by RVW