positief agressief


Nieuws

Event

Salon de Colère Artistique, donderdag 6 oktober, 20u, SMAK Gent

Dirk Domen, Touché, Philippe Van Cauteren, Alain Platel, Bérengère Bodin, Mike Claeys, Wendy Vandeputte, Kwartsman, Mie Vandenbussche, Lisa-Marie Parmentier, Laura Otte, Lindah Leah Nyirenda & mogelijks nog wat geestig colèrig volk presenteren :

Colère is zelden proper, schoon afgelijnd of in een kotje te steken. Net daarom bougeert én toucheert het. Op het Salon de Colère Artistique verkennen we wat voor schoons daar allemaal uit kan komen. Een bende ongeregeld presenteert u graag wat zij daar al over ontdekten, zowel in hun eigen - al dan niet artistieke - werk als in hun persoonlijke leven.

Wees warm welgekomen in het auditorium van het SMAK, dat op donderdagavond 6 oktober vanaf 20u een vrijplaats wordt voor deze expeditie.

Van 20u tot 21u30 doen Dirk Domen, Philippe Van Cauteren, Alain Platel, Mike Claeys, Kwartsman, Mie Vandenbussche, Sebastiaan Cielen en Wendy Vandeputte de zaal samen daveren op zijn grondvesten.

Daarna presenteren we je graag een keuzemenu, waarbij je naar wens zelf actief aan het creëren kan slaan of je kan laven aan de creaties van een ander :

-Lisa-Marie Parmentier en Laura Otte nodigen je uit in een justitie-OASE, om kwaadheid in justitiecontext te laten renderen en samen ons goed werkend justitiesysteem van morgen bijeen te fantaseren

-Ismail Abdoul leert je je kwaaie energie er schoon beheerst uit te meppen

-Filmpact & Cassette for timescapes trakteert je op de documentaire Why We Fight

-Lieven Deloof en Wesley Bauwens gaan op zoek naar het oog van de storm

En er kan ook gewoon nagepraat worden in het museumcafé, om een schoon vervolg op deze avond meteen in route te steken.

Inschrijven is niet noodzakelijk, maar wel handig, en kan hier.

We werken niet met een toegangsticket maar stellen een bijdrage aan de solidariteitspot van vzw Touché wel op prijs! Dat kan meteen bij het inschrijven, de avond zelf met een donatie of door een colèrig werk te kopen, of op eender welk ander moment hier.© vzw Touché 2021 ∙ privacysite by RVW