positief agressief


Nieuws

Workshop

In het oog van de storm : de laatste maandagavond van de maand

Touché nodigt je graag uit om je op maandagavond 27 juni, 29 augustus, 26 september, 31 oktober of 28 november 2022 van 18u tot 20u samen met anderen in verstilling te komen verzoenen met je razernij.

Iedereen heeft zijn/haar geprefereerde strategie om om te gaan met zijn/haar eigen kwaadheid en agressie, die leef- en werkbaar te houden of maken, en die op de gepaste temperatuur te krijgen of houden. De kunst der kwaadheid bestaat er telkens in om de perfecte balans, dosering, uitingsvorm, timing en focus voor je kwaadheid te vinden.

Lieven en Wesley zijn jullie gidsen in het constructief omgaan met je spanning, frustraties en kwaadheid, door er in stilte en met volle aandacht helemaal in, of net uit te stappen. Zo kan je meer kiezen waarop je je focust en waar je je voor afschermt. Samen met een groep medezoekers experimenteer je met verschillende verstillingsoefeningen. Zo leer je de voor jou meest nuttige stiltetoepassingen kennen.

Er is geen ervaring vereist, elke woeste en curieuze zelf is warm welkom! Inschrijven kan voor een bedrag naar keuze tussen 1 en 20 euro. Zo zijn we allemaal solidaire badasses door allemaal volgens eigen kunnen en wens een duit in de gezamenlijke stiltepot te doen.

Boek nu je tickets!

Ook individuele stiltesessies zijn mogelijk. Hiervoor kan je contact opnemen via info@vzwtouche.be of 0477/60.54.09.© vzw Touché 2021 ∙ privacysite by RVW