Ben je op zoek naar een positief agressief aanbod voor je organisatie of bedrijf?

We creëren contexten waarin mensen kunnen leren om constructief en oplossingsgericht met hun eigen agressie om te gaan en/of hoe ze anderen kunnen helpen om dit te doen. We bieden enkele modules aan, die elk apart of in combinatie ingezet kunnen worden:

- intervisie - supervisie - procesbegeleiding - interactieve workshop - vorming - gastles - training

- voor mensen die voor zichzelf op zoek zijn naar een manier om de juiste agressie-dosering te vinden - jongeren die vragen hebben over agressie - hulpverleners die anderen begeleiden in het omgaan met hun agressie - studenten menswetenschappen - werkgevers die hun werknemers een krachtige positieve training willen bieden - ...

Leg ons gerust jouw vraag voor via info@vzwtouche.be of 0485/30.92.54. Op basis van de specifieke vraag, context en doelgroep passen wij ons aanbod op maat aan. Op basis hiervan maken we graag een offerte voor u op!

“Problem talk creates problems, solution talk creates solutions”
(Steve de Shazer)

Let op! Wij bieden geen vorming ‘omgaan met agressie’ van anderen aan, zijn geen specialisten in het counteren van acute agressie, organiseren geen trainingen rond veiligheids- of crisisplannen en kunnen je geen zelfverdedigingstechnieken aanleren. Hiervoor verwijzen wij naar het uitgebreide aanbod van andere organisaties en deskundigen.